Reprezentativa Siriei a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-0, selecţionata Libanului, într-un meci din preliminariile Cupei Mondiale, întrerupt din cauza incidentelor din tribune, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jocul a fost întrerupt când Siria deja conducea cu 3-0, datorită golurilor marcate de Al Dali ’14, Mardikian ’38 (penalti) şi Al Marmour ’44. În tribune au izbucnit incidente şi fanii au aruncat cu diverse obiecte pe teren. Jocul s-a reluat după un sfert de orră de întrerupere, după ce spectatorii au fost evacuaţi.

Deşi s-a impus clar, Siria este pe penultimul loc în grupa de calificare la CM, astfel că nu mai avea şanse să ajungă la turneul final. Liban este pe locul 4 în clasamentul grupei. Se califică la Cupa Mondială primele două din grupă, iar locul trei mai joacă un tur de calificare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.