Edward Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, înaintea meciului cu echipa naţională din Kosovo, că este nemulţumit de faptul că internaţionalii tricolori au terminat competiţiile în care au fost angajaţi mai devreme decât adversarii lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pe de o parte m-am bucurat că am avut la dispoziţie jucătorii ceva mai mult timp decât am fost obişnuit, pe de altă parte este şi un dezavantaj în acest proces de pregătire, pentru că foarte mulţi dintre ei au terminat repede, comparativ cu adversarul nostru de mâine, competiţiile. Unii au mai bine de o lună de zile, adversarii noştri au jucat până recent – Primera, Serie A, Ligue 1 s-au terminat destul de târziu. Şi asta creaază un anumit avantaj. Ar trebui să găsim rezolvare şi pentru această problemă! Să fim conştienţi de ea şi să reuşim să depăşim şi acest obstacol!, a declarat Edward Iordănescu.

România întâlneşte vineri, de la ora 21:45, la Priştina, echipa naţională din Kosovo, într-un meci din preliminariile Euro 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.