Marius Măldărăşanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt, crede că formaţia sa merita mai mult în partida pierdută sâmbătă, cu Farul, scor 0-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„E frustrant. Meritam mai mult în seara asta. Nu meritam să pierdem. Sunt încrezător că avem atâtea ocazii. O primă repriză temătoare, am stat defensiv destul de bine. A doua repriză am avut ocazie singur cu portarul. Apoi primim gol, este frustrant. E greu să ai posesia împotriva lor. Pe lipsă de luciditate apar greşeli. Dacă marcam, poate câştigam meciul.

Vom analiza acest meci. Când ai ocazii, trebuie să marchezi. Chiar meritam mai mult în seara asta. Fotbaliştii Farului sunt foarte buni. Nu am văzut o lipsă de concentrare. Din păcate, nici nu ştiu dacă Aioani ar fi avut, cum spunem pe româneşte, bulanul lui Buzbuchi”, a declarat Măldărăşanu după înfrângerea cu Farul, de vineri, de la Sibiu, scor 0-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.