Meciul de fotbal dintre echipele Galatasaray şi Konyaspor va fi transmis pe Look Sport 2 duminică, de la ora 16:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţia Galatasaray, la care joacă Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, este antrenată de Fatih Terim, iar Konyaspor este coordonată de Ilhan Palut.

Presa din Turcia a anunţat recent că Galatasaray s-a înţeles deja cu alţi doi mijlocaşi centrali, iar Gedson Fernandes şi Mohamed Elneny sunt în capul listei de transferuri pentru luna ianuarie.

Gedson Fernandes (22 de ani) a jucat doar trei meciuri pentru Benfica în acest sezon şi a mai fost împrumutat în trecut la Galatasaray. Tot de un împrumut cu opţiune de cumpărare se vorbeşte şi acum. Este văzut drept un avantaj şi faptul că Rui Costa, fostul elev al lui Fatih Terim, este preşedinte la Benfica.

Transferul lui Mohamed Elneny (29 de ani) este văzut că oportunitate. Mijlocaşul central de la Arsenal ar costa maxim 2 milioane de euro, pentru că egipteanului îi expiră în vară contractul cu Arsenal. El a mai jucat în Turcia, la Besiktas.

Superliga Turciei este transmisă, în exclusivitate pentru România, pe programele Look Sport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.