Alexandru Chipciu, jucătorul echipei Universităţii Cluj, a fost dezamăgit de prestaţia lui şi a coechipierilor săi în înfrângerea categorică suferită vineri la Craiova, scor 0-5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„5-0 si o mare umilinţă. Nu ştiu ce să zic! Eu mă simt abuzat fotbalistic. Aşa ceva nu am mai trăit. Poate la CFR Cluj odată. Cred că dacă azi aveam 20 de ani luam trei cartonaşe roşii, cu Bauza şi Bahassa, să dea pase cu călcâiul, să ne dea mingea printre picioare. În seara asta în loc să îmi visez soţia sau câini o să îi visez pe Bauza şi Bahassa. Am făcut două meciuri bune şi ne-am crezut foarte buni. Noi avem chestia asta să trecem de la o extremă la alta. Avem răni care ne dor, dar trebuie să facem ceva cu rănile astea, să scoatem monstrul din noi. Clar, mental nu am fost în regulă!  A fost o seară catastrofală pentru noi. Trebuie însă să te ridici şi să lupţi”, a declarat Alexandru Chipciu.

Echipa FCU Craiova a învins vineri, pe teren propriu, scor 5-0, formaţia Universitatea Cluj, în etapa a 24-a din Superliga.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.