Aurelian Chiţu, atacantul echipei FCU Craiova, este dezamăgit după încă un meci în care formaţia sa înscrie trei goluri, dar pierde. Chiţu a marcat de două ori în partida de vineri, cu Rapid, scor 3-5, şi este lider în clasamentul golgeterilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din păcate, încă un eşec după ce marcăm trei goluri! Nici nu ştiu ce mai e de zis, o situaţie incredibilă! Nu ştiu ce se întâmplă cu noi! Marcăm foarte mult, dar şi primim foarte multe goluri. Dacă nu schimbăm atitudinea, să nu mai fim fricoşi, să nu mai pierden mingi uşor, atunci nu o să fie bine. După gol ne-am relaxat de parcă se terminase meciul şi îl câştigasem deja. Mă simt bine, îmi place să joc atacant, dar nu adunăm puncte. Degeaba marchez eu, dar o să jucăm în play-out. Trebuie să schimbăm neapărat ceva.

Suntem foarte mulţi jucători cu experienţă, când intrăm pe teren trebuie să jucăm. Nu cred că problema a fost schimbarea antrenorilor ci să jucăm fotbal fără frică, cu mai multă încredere”, a declarat Aurelian Chiţu.

Echipa Rapid Bucureşti a învins vineri, în deplasare, scor 5-3, formaţia FCU Craiova, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.