Marin Dună, antrenorul principal al echipei FC Voluntari, nu a fost supărat pe elevii săi după meciul pierdut vineri, la Craiova, 1-3 cu FCU. El promite că în etapa următoare ilfovenii nu vor repeta greşelile din acest meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Primele 20 de minute… acolo s-a scris istoria acestui joc. Am primit trei goluri. A fost o primă repriză foarte slabă, apoi una în care am jucat, am avut ocazii, am marcat şi un gol. Urmează un meci greu cu Dinamo, în care nu mai trebuie să repetăm greşelile de azi. Băieţii au forţat, au avut atitudine, determinare, nu le putem reproşa nimic. Şi Craiova are o echipă bună şi având 3-0 e greu mental să revii. Nu trebuia să luăm acele goluri într-un interval atât de scurt. Vom vedea şi, cu siguranţă, nu vom mai arăta aşa la meciul următor”, a declarat Marin Dună.

Echipa FCU Craiova a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia FC Voluntari, în meciul de debut al etapei a cincea din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.