Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul, a declarat după meciul pierdut duminică seara, la Craiova, scor 0-4 cu FCU, că se va folosi de pauza competiţională care urmează pentru a regla lucrurile la fornaţia campioană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Trebuia să vină şi momentul ăsta pentru că eu cred că nu mai suntem cei de anul trecut. Nu avem nici o scuză! La fotbal trebuie să intri şi să lupţi, în seara asta fotbalul ne-a pedepsit. O lecţie de fotbal. Trebuia să vină şi asta pentru ca noi să învăţăm multe lucruri, să analizăm şi să schimbăm lucrurile total. Dacă nu o facem, nu va fi bine. Avem de muncă, avem de pus oamenii cum trebuie. Mental să fim cum trebuie, pentru că una din probleme la participarea europeană cred că a fost partea mentală , nu am fost pregătiţi şi aici am greşit. Pauza asta este binevenită pentru Farul, trebuie să ne punem la punct cu toţii şi să revenim cei de anul trecut. Urez echipei naţionale succes, să dea Domnul ca măcar acolo să ne iasă”, a declarat Gheorghe Hagi.

Echipa FCU Craiova a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia campioană, Farul, într-un meci din etapa a opta a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.