Dan Nistor, jucătorul echipei U Cluj şi autor al unui gol şi al unei pase de gol în meciul de luni, cu FCSB, scor 2-2, crede că la formaţia clujeană se vede mâna antrenorului Ioan Ovidiu Sabău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La fotbal nu am mamă, nu am tată, nu am naş, nu am fin,nu am familie, sunt pentru mine şi atât. Nu vreau să periez pe nimeni, dar rezultatele confirmă venirea domnului Sabău, care contează foarte mult. Mai facem greşeli copilăreşti pe care trebuie să le uităm dacă vrem să jucăm la alt nivel. Dacă vrem să performăm, altfel rămânem să jucăm la retrogradare, ca anul trecut. Se pare că suntem un grup unit, o familie, avem un fotbal plăcut, sperăm să acumulăm puncte şi să urcăm în clasament”, a spus Dan Nistor.

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia U Cluj, în ultimul meci al etapei a 11-a din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.