Antrenorul echipei FCSB, Mihai Pintilii, a declarat duminică, după victoria cu Rapid, că nu va rămâne la echipă ca antrenor principal decât o perioadă limitată de timp, iar obiectivul este intrarea în play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E meritul jucătorilor şi atât. Pentru că au demonstrat că merită să fie aici. Am spus că vreau să începem meciul foarte tare, să facem pressing sus. Oricum nu am fost numai eu, a fost tot staff-ul, cu Marius Popa, cu Neubert, cu Ovidiu Petre. A contat şi faptul că au venit suporterii aseară la ei. Octavian Popescu a avut o perioada mai slaba, dar este un jucator care va fi mare, sper să-şi revină după meciul asta.

La Galaţi vom merge cu altă echipă, e mai important meciul din campionat. Eu vreau să intrăm în play-off şi după aceea vom vedea ce va fi”, a declarat Mihai Pintilii.

Echipa FCSB a învins duminică, pe teren propriu, echipa Rapid Bucureşti, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.