Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a fost mulţumit de elevii săi în meciul cu Rapid, încheiat la egalitate, scor 2-2. El spune că le dedică titlul suporterilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am început jocul foarte bine. Am marcat un gol dar, din nefericire am primit două goluri după aceea. Am controlat jocul în ambele reprize. Cifrele spun că am avut o posesie bună. Nu am ştiut să gestionăm situaţia cum trebuie.

Am văzut jucători care sunt dezamăgiţi după 4 victorii şi un egal în play-off. Asta înseamnă mult pentru mine, pentru căe clar că ei îşi doresc să facă performanţă.

[despre schimbărea lui Miculescu] E fotbal şi câteodată schimbările te ajută, alteori nu. Nu schimb jucători pentru că ratează o ocazie. Câte despre Chiricheş, se pare că s-ar putea să îl pierdem până la finalul sezonului. Sper să nu se întâmple asta.

Nu ştiu dacă vom ieşi campioni până la meciul cu Sepsi. Un meci cu Rapid este diferit, din cauza atmosferei. Noi am vrut să câştigăm pentru fani. Băieţilor nu am ce să le reproşez pentru că au dat tot ce aveau mai bun. Obiectivul este câştigarea campionatului.

Singurul lucru pe care vreau să le spun suporterilor este un mare mulţumesc. Vrem să le oferim un campionat cadou cât mai rapid cu putinţă, iar băieţii muncesc pentru asta”, a declarat Charalambous după 2-2 cu Rapid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.