Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a prezentat scuze fanilor pentru înfrângerea suferită sâmbătă, cu Rapid, scor 1-5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A fost o seară foarte rea pentru noi. Nu mă aşteptam să încheiem aşa sezonul. Vreau să le prezint scuze fanilor. Am spus că jucăm pentru ei, dar rezultatul a fost dezastruos. Îmi cer încă odată scuze! Dar există, întotdeauna, ziua următoare. Trebuie să continuăm. Nu vreau să dau vina pe alţii. Este responsabilitatea mea. Ieri am spus că sunt mândru de aceşti jucători. Acum nu pot să dau în ei. Încă sunt mândru de aceşti jucători. A fost o zi proastă. Eu sunt responsabil pentru acest rezultat. Din ziua în care am venit am făcut multe lucruri bune, dar am distrus totul, între ghiilimele, în ultimele două meciuri. Însă întotdeauna există o zi care urmează. Trebuie să ţinem capul sus”, a declarat Elias Charalambous.

Echipa FCSB a fost învinsă sâmbătă seara, pe teren propriu, de Rapid Bucureşti, scor 5-1, în ultima etapă din play-off-ul Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.