Cristian Săpunaru, căpitanul echipei Rapid, crede că formaţia sa a fost dezavantajată în meciul cu FCSB, pentru că la golul egalizator mingea a ieşit afară din teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Rămânem în lupta pentru locul doi. Acesta era obectivul nostru. Nu voi comenta arbitrajul, dar singura chestie pe care pot să o spun, la faza când a ieşit mingea afară eram la doi metri de tuşă şi am văzut că mingea e afară. Nu ştiu cum de nu s-a văzut! Presupun că de-aia există VAR. Dar la noi, în România, lasă de dorit mult de tot. Mai bine jucăm fără VAR şi chiar dacă greşesc arbitrii, sunt şi ei oameni şi pot să greşească.

Cred că a fost un meci frumos, păcat că nu am reuşit să îl câştigăm. Cred că astăzi, după mult timp, am fost o echipă. Ne-am dorit să câştigăm acest meci. Am fost mai agresivi, mai răi în teren. Şi ei îşi doreau să câştige. Cred că prima repriză ne-a aparţinut în totalitate, a doua mai mult lor. Per total s-a terminat egal şi nu avantajeaza prea mult pe noi. Suntem obligaţi să ne revenim, altfel nu ne mai batem pentru locul doi. Cred foarte mult în acest grup. Nu s-a întâmplat nicodată să pierd la Rapid patru meciuri la rând. Ne doare, e greu, e frustrant, dar trebuie să mergem mai departe. Cei care cad şi nu se ridică nu prea au nimic de câştigat în viaţă!”, a declarat Săpunaru.

Echipa FCSB a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.