Alexandru Băluţă, autorul golului egalizator al echipei FCSB, crede că meciul cu Rapid a fost un derby pe cinste şi că formaţia sa merita totuşi să câştige.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Până la urmă am reuşit să facem egal. Era şi păcat să pierdem acest meci, cu atâţia suporteri veniţi să ne susţină. În repriza a doua puteam să şi câştigăm. A fost un derby pe cinste!

Ne deranjează că nu am învins, fanii aşteptau o victorie, dar şi ei au făcut un joc destul de bun. Mereu le iese împotriva noastră. Important este că ne menţinem pe primul loc, mai avem un pas spre titlu. Am început foarte bine jocul, am înscris destul de repede, dar am făcut anumite greşeli şi asta ne-a costat, ei au ştiut să profite, au avut două ocazii din care ne-au taxat. Avem ceva de învăţat din seara asta, am arătat ca o campioană în seara asta. Nu suntem matematic campioni, mai avem meciuri grele pe care le vom trata cu seriozitate”, a declarat Alexandru Băluţă.

Echipa FCSB a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.