Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a declarat că formaţia sa va lupta pentru calificare, în Danemarca, după ce bucureştenii au terminat la egalitate joi seara, 0-0 cu Nordsjaelland.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ştiam de la început că jucăm cu o echipă puternică. Ştiam că o să suferim. Este doar primul meci. Calificarea este obiectvul nostru şi mergem acolo pentru a ne califica. Cred că am avut un penalti, ocaziile de gol au fost împărţite. Trebuie să dăm tot ce e mai bun în noi ca să mergem mai departe. Nu sunt supărat. Băieţii au încercat totul. Decizia de a-l schimba pe Compagno a fost luată dinainte. Am decis că este nevoie de jucători cu viteză. E foarte bine că s-a amânat meciul de campionat. Avem mai mult timp la dispoziţie. Vom analiza acest meci şi vom încerca să ne îmbunătăţim nivelul. A fot cel mai greu meci astăzi. Fanii au fost din nou uimitori. Vreau să le mulţumesc. Avem nevoie de ei!”, a declarat Elias Charalambous.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.