Jandarmeria Capitalei a anunţat, joi, că în jurul orei 18:00, pe şoseaua Antiaeriană, s-a descoperit asupra unui minor un cuţit tip briceag, în apropierea unui loc în care se strâng suporterii FCSB. FCSB joacă în această seară în preliminariile Conference League, pe stadionul Steaua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jandarmii au observat o persoană de sex masculin ce se deplasa către zona fostului cinematograf Lira, folosită ca loc de adunare pentru suporterii FCSB, încercând să evite forţele de ordine. În urma identificării şi a controlului corporal preventiv, a fost stabilit faptul că persoana este un minor cu vârsta de 15 ani, iar asupra sa a fost găsit un cuţit tip briceag, precizează Jandarmeria.

Adolescentul a spus că nu este membru al vreunui grup de suporteri şi a fost condus la secţia de poliţie pentru întocmirea actelor necesare sesizării organelor de urmărire penală.

FCSB întâlneşte echipa Nordsjaelland, pe stadionul Steaua, de la ora 21.30, în prima manşă a turului trei preliminar al Conference League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.