Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, recunoaşte că elevii săi nu au făcut un meci bun duminică seara, cu FC Voluntari, scor 0-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pentru noi nu este un rezultat bun. Ne doream să câştigăm. Nu am făcut lucrurile aşa cum ar fi trebuit să le facem. Nu am jucat la cel mai bun nivel. Am făcut multe greşeli şi asta nu mi-a plăcut. Trebuie să găsim motivul pentru care greşim în acest mod. Trebuie să le corectăm. Nu este sfârşitul lumii, am avut o zi proastă, dar şi aşa puteam să luăm trei puncte, pe final. Nu am jucat prea bine şi am decis să schimb ceva la pauză. I-am scos pe Rotariu şi pe Lixandru. Toată echipa a jucat mai slab. Astăzi nu am fost în formă. Nu trebuie să scoatem un vinovat. Nu putem să fim tot timpul la cel mai ridicat nivel. Continuăm munca”, a declarat Elias Charalambous.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.