Darius Olaru, jucătorul echipei FCSB, crede că formaţia sa a avut o zi mai slabă în meciul de duminică, cu FC Voluntari, scor 0-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am făcut un joc destul de bun, am avut multe situaţii de a marca, dar din păcate nu am reuşit. Suntem dezamăgiţi. Ne doream victoria, am văzut că celelalte contracandidate s-au împiedicat, speram să fie etapa noastră, dar nu a fost aşa. Nu am avut ritm la construcţie, am fost foarte lenţi. Trebuie să muncim şi să ne câştigăm noi meciurile noastre şi dacă vor fi paşi greşiţi din partea adversarilor, atunci va fi şi mai bine. [ce s-a întâmplat la naţională?] M-am lovit la antrenament, cu două zile înainte de meci, acelaşi lucru l-a păţit şi Mihăilă. Nu are importanţă că am jucat sau nu am jucat. Stafful a luat decizia să stau în tribună şi am respectat-o. M-a afectat mai mult ce s-a scris după meci, mă aşteptam să se vorbească mai mult despre meci şi despre posibila noastră calificare, nu despre cazul meu”, a declarat Darius Olaru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.