Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, a spus că e una din cele mai frumoase zile din viaţa sa, după o asemenea victorie obţinută în faţa unei echipe care a dominat meciul de pe Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„E o zi frumoasă din viaţa mea pentru că FCSB ne-a dominat, dar băieţii au reacţionat foarte bine şi de aceea este fotbalul frumos, pentru că se întâmplă asemenea lucruri. Şi schimbările, dacă aţi văzut, au fost băieţi tineri, care au intrat bine în joc. Alibec a fost fantastic, cel mai bun de pe teren, a făcut diferenţa. Când Alibec joacă bine şi noi jucăm bine, iar naţionala are nevoie de el. Revenind la meci, orice victorie cum a fost aceasta îţi dă linişte şi încredere”, a declarat Gheorghe Hagi.

Farul a învins pe FCSB cu două goluri înscrise în prelungiri, scor 3-2, după ce în minutul 90+4 era 2-1 pentru bucureşteni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.