Andrei Cordea şi Mihai Pintilii s-au declarat dezamăgiţi la finalul meciului de duminică seara, cu Farul, pierdut în numai 80 de secunde de echipa lor, FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nici nu ştiu ce să mai zic. Am controlat jocul, am fost echipa cu ocaziile, ne-am jucat cu ele. La final, cred că avem VAR degeaba în Liga 1, pentru că ne-am uitat în vestiare la câteva faze şi cred că şi-au bătut joc de noi astăzi. Nu am mai trăit aşa ceva niciodată şi îmi pare rău că am pierdut meciul, pentru că aveam meciul în mână. Am muncit bine, am controlat meciul, dar din două faze am pierdut meciul, nici nu ştiu ce s-a întâmplat. Mergem la Cluj să câştigăm şi sunt convins că vom lua cele trei puncte. Pintilii este alături de noi, ne ajută, ne-am dori, normal, să ne dea indicaţii şi în timpul meciurilor, pentru că are experienţă şi are ce sfaturi să ne dea”, a declarat Andrei Cordea.

„Pentru voi este cel mai spectaculos meci, pentru noi nu. Nu sunt supărat, sunt foarte dezamăgit pentru că i-am văzut supăraţi pe băieţi. Îmi pare rău pentru ei, dar asta este, pierdem sau câştigăm, trebuie să rămânem o familie. Mi-e greu să dau acum într-un jucător, am pierdut trei puncte care ne apropiau de locul doi. A fost o greşeală personală, asta a fost să fie. [despre arbitraj] Cât despre băieţi, e normal să fie supăraţi când pierzi de o aşa manieră. Şi-au vărsat şi ei nervii pe cineva. Finalul a ţinut mai mult de băieţi, acolo, pe teren, nu de noi, pe margine. Dacă aş fi fost pe teren probabil mă puneam pe jos, dădeam mingea afară, trăgeam de timp, nu ştiu… La CFR va fi un meci foarte greu, dar vom intra cu gândul la victorie, nu mai avem nimic de pierdut”, a declarat Mihai Pintilii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.