Damjan Djokovic, jucătorul echipei FCSB, crede că echipa sa trebuie să înveţe să abordeze meciurile cu mai multă concentrare, pentru a nu mai avea căderi. Djokovic a fost autorul a două goluri în partida câştigată joi, pe teren propriu, 3-2 cu CSKA 1948 Sofia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ne-am făcut noi jocul greu. Am intrat noi în jocul lor, nu ne-am mai făcut noi jocul nostru. Dar am dovedit că avem caracter, că suntem bărbaţi, am revenit şi am câştigat. Noi trebuia să fim mai concentraţi. Trebuie să fie o lectie, pentru că trebuie să fim mai bine mental. Nu se poate aşa în Europa. Am avut emoţii că aş putea lua roşu, dar nu am fost agresiv, adversarul a fost şi el un actor bun, dar trebuie să fiu mai calm.

A fost un meci extrem de important pentru noi şi ne bucurăm că ne-am calificat mai departe, dar acum începe greul. Vine şi jocul cu CFR, un meci special pentru mine. Apoi jucăm cu o echipă din Danemarca, va fi dificil. Avem treabă de făcut! Imi pare rău pentru CFR că au fost eliminaţi. Dar noi avem cea mai talentată echipă din România şi trebuie să ştim să gestionăm jocul mai bine, mai ales în repriza secundă”, a declarat Damjan Djokovic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.