Gigi Becali l-a criticat, joi seară, pe fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, pentru prestaţia de la meciul cu CFR Cluj, scor 0-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doarme pe teren, se plimbă! Dacă tu dormi, când te trezeşti, la revedere! Mai ratează oamenii, dar el, fără om pe el... el merge pe teren. E posibil să aibă aşa atitudine? Ce răbdare să mai am? Dar ce pot să fac? Dar nu avem atacant şi îl băgăm pe Coman. El nu era concentrat, el merge pe teren, aşa, nu ştiu la ce se gândea. Ce faci, mă? Mingea e în aer şi tu mergi pe teren?”, a spus Becali la Prima Sport.

El s-a declarat surprins de faptul că Andrei Dumiter nu a făcut parte din lotul pentru partida cu clujenii: “Eu habar nu aveam că Dumiter nu e în lot! În pauza meciului am aflat. De ce? Dar ce pot să fac eu, sunt om, nu pot să controlez tot. Nu am ce să fac! Când vezi o tâmpenie ca asta... îl ţinem pe Cristea, îl ţinem pe Bouhenna pe bancă. Doamne fereşte!”.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci restant din etapa a noua a Superligii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.