Andrea Compagno, jucătorul echipei FCSB, crede că important este ca jucătorii care intră pe teren să dea totul pentru victorie. Compagno, care a marcat duminică golul victoriei FCSB în meciul cu CFR Cluj, spune că echipa este pe drumul cel bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că suntem pe un drum bun. Muncim să fim titulari, dar avem lotul mare, jucăm la trei zile, antrenorul ia decizia. Antrenorul poate vrea să ne menajeze. Noi însă suntem profeionişti şi intrăm atunci când trebuie, iar atunci trebuie să dăm totul sută la sută. Important e să fim uniţi şi să dăm totul.

CFR e o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. Au schimbat mult faţă de anul trecut şi sută la sută se va bate la titlu. Important este că a fost victorie, nu că am dat eu gol, mă bucur, dar nu e important. Importantă este victoria echipei, am învins şi trebuie să mergem înainte”, a declarat Andrea Compagno.

Echipa FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Bucureştenii au ajuns la patru victorii consecutive în startul Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.