Jucătorul Malcom Edjouma l-a faultat grosolan pe Igor Armaş în meciul FC Voluntari – FCSB, disputat duminică seara, dar nu a primit decât cartonaş galben.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Faza a avut loc în minutul 82, când, la o fază în careul echipei FC Voluntari, Edjouma şi Armaş au intervenit la un balon, iar jucătorul bucureştenilor a ridicat piciorul foarte sus, lovindu-l pe Armaş în faţă şi zgârâindu-l pe umărul stâng. Arbitrul Radu Petrescu a acordat doar cartonaşul galben, iar faza nu a fost consultată la sistemul VAR.

„Nu-mi explic gestul lui. Putea să mă desfigureze. Nu ai cum să te duci în halul ăsta, nici dacă ai un duşman în faţa ta, dar noi suntem colegi în campionat, chiar nu îmi explic. A venit la mine după fault, dar eu nu prea mai vedeam, cred că şi-a cerut scuze. Radu Petrescu nu a vrut să vorbească, s-au dus colegii la el, staff-ul, dar nu a vrut să vorbească”, a declarat Igor Armaş după meci.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.