Tehnicianul echipei FCU Craiova 1948, Nicolo Napoli, a declarat vineri seară, după meciul cu Rapid, scor 2-1, că formaţia sa a meritat victoria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am făcut un meci bun, am jucat bine în prima repriză. Am meritat să intrăm la vestiare cu 1-0. Am avut control, am meritat să câştigăm meciul. Prima repriză s-a terminat 2-0. Băieţii s-au descurcat bine, au stat bine în teren. Cred că am meritat să câştigăm. Facem o treabă bună, împreună cu băieţii şi cu staff-ul tehnic. Meci de meci, încercăm să luăm cât mai multe puncte posibile ca să ajungem cât mai sus în clasament. Bauza şi Bahassa sunt fotbalişti buni. Avem nevoie de fotbalişti buni. U Craiova 1948 este o echipă bună, dar avem nevoie de un atacant de careu, cu înălţime. Vreau ca băieţii să joace pentru câştigarea meciurilor pentru a aduna cât mai multe puncte posibile”, a spus Nicolo Napoli, potrivit digisport.ro. 

Formaţia FC Rapid a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FCU Craiova 1948, într-un meci din etapa a 25-a din Superligă.

Oaspeţii au marcat prin Bauza ‘1 (secunda 45) şi Bahassa ’57. Rapidiştii au redus din diferenţă prin Iacob ’87.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.