Tehnicianul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat, vineri, după meciul cu FCU Craiova 1948, că pentru formaţia sa a fost “o seară ciudată”, el precizând că golul primit imediat după start le-a turnat jucătorilor săi “plumb în picioare”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un meci dificil. A fost o seară ciudată pentru noi. Golul din secunda 45 ne-a turnat plumb în picioare. Am încercat să egalăm, am atacat, din păcate nu tot timpul ne-a ieşit. Nu a fost seara noastră. Probabil dacă reuşeam să înscriem mai devreme cine ştie care ar fi fost rezultatul. E un duş rece pentru noi. Mergem înainte. O seară pe care trebuie să o uităm cât mai repede. Trebuie să învăţăm din această înfrângere şi să mergem mai departe”, a spus Mutu la posturile care transmit Superliga.

Formaţia FC Rapid a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FCU Craiova 1948, într-un meci din etapa a 25-a din Superligă.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Oaspeţii au marcat prin Bauza ‘1 (secunda 45) şi Bahassa ’57. Rapidiştii au redus din diferenţă prin Iacob ’87.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.