Gheorghe Grozav, atacantul echipei Petrolul Ploieşti, a spus, după meciul de luni, de la Botoşani, încheiat la egalitate, 1-1, că formaţia sa putea avea şase puncte acum, dacă nu ar fi ratat două lovituri de la 11 metri ratate în prelungirile celor două partide din Superliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„O partidă grea, pe o căldură foarte mare. Am muncit foarte mult, am sperat până în ultimul moment că putem să marcăm şi să câştigăm toate cele trei puncte, dar nu a fost. Ăsta e fotbalul! Penaltiurile se ratează, din păcate este al doilea meci în care o facem. Puteam acum să avem şase puncte. Dar ăsta e fotbalul. Obiectivul nostru e să parcurgem un campionat la fel de bun pentru noi, aşa cum a fost cel de anul trecut. Dar ăsta e fotbalul! Trebuie să o luăm pas cu pas şi să vedem unde ne vom afla atunci când se trage linie”, a declarat Gheorghe Grozav, jucătorul care a avut un gol anulat de VAR pentru ofsaid, în minutul 90, şi care a ratat un penalti în minutul 90+11.

Echipa FC Botoşani a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei Petrolul Ploieşti, în cadrul etapei a doua din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.