Preşedintele clubului Farul, fostul internaţional Gheorghe Popescu, a declarat vineri seară, după calificarea constănţenilor în play-off-ul Superligii, că speră ca echipa să îşi revină după ce în ultima perioadă a suferit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un punct muncit, dar am suferit pentru a intra în play-off. Anul acesta am suferit ca joc, dar şi ca efectiv. Am avut şi în seara aceasta multe absenţe. A fost un punct pentru care a trebuit să muncim foarte mult. Sperăm ca în play-off să arătăm diferit. Sper să ne revenm şi să recuperăm cât mai mulţi jucători dintre cei accidentaţi”, a spus Popescu la Prima Sport.

Sepsi Sfântu Gheorghe şi Farul Constanţa sunt ultimele două echipe care şi-au câştigat prezenţa în play-off-ul Superligii. Sepsi s-a impus vineri la Ploieşti, cu 2-1, în timp ce Farul a făcut 0-0 la Botoşani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.