Zeljko Kopic, antrenorul echipei Dinamo, este convins că jucătorii săi vor face tot ce e nevoie pentru ca formaţia din Ştefan cel Mare să rămână în prima ligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt foarte mulţumit de evoluţia jucătorilor mei. Au avut intensitate, am fost echipa mai bună. E o victorie importantă pentru club, suporteri, pentru jucători. Ambele goluri au fost foarte frumoase. E doar un meci însă, mai avem de luptat. Obiectivul este să rămânem în prima ligă şi o să facem tot ce trebuie pentru a-l realiza. Vom lupta până la capăt. Cu Voluntari va fi un meci foarte greu, au o anumită stabilitate, nu avem altă opţiune decât să mergem şi să câştigăm. La momentul meciului o să fim pregătiţi să obţinem toate cele trei puncte”, a declarat Zeljko Kopic.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia FC Botoşani, în ultimul meci al etapei cu numărul 21 din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.