Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat că elevii săi sunt supăraţi după egalul înregistrat vineri seara, la Oradea, cu echipa de Liga a treia FC Bihor, scor 1-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ne aşteptam să câştigăm. Din păcate am ratat foarte multe şanse de a face 2-0. Este un rezultat ruşinos pentru noi, pare că suntem într-o pasă în care nimic nu ne iese. Băieţii sunt foarte supăraţi, foarte trişti. Cum să fie altfel după un egal cu o echipă de liga a treia? Tradiţia acestui club ne obliga să trecem de aceste grupe. Nu vreau să vorbesc în momentul ăsta de transferuri pentru că nu s-a terminat prima parte a acestui tur de campionat şi nu ar fi corect să vorbesc despre asta acum”, a declarat Ovidiu Burcă.

Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate vineri seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia FC Bihor, în ultimul meci al etapei a doua din faza grupelor Cupei României.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.