Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, a fost mulţumit de victoria reuşită de elevii săi miercuri, cu Şerif Tiraspol, scor 1-0. Hagi intenţionează să joace la Sibiu, în campionat, cu o altă echipă, iar titularii de azi să fie odihniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am mizat pe omogenitatea echipei şi uşor prindem ritmul, intensitatea jocului şi începem să arătăm mai bine. Meci de meci încercăm să punem mecanismul în mişcare.

Ştiam despre adversari că folosesc mai multe sisteme de joc, nu e o surpriză. I-am analizat, astfel că nu mai conta decât jocul echipei, colectiv.

Ei au avut noroc, nu noi! Trebuia să fie 2-0 în minutul 10. Ei au avut o singură ocazie clară, atunci când a şi căzut un jucător în careu, lovit undeva unde nu pot să spun, în rest trebuia să fie 3-0 pentru noi.

Pentru meciul următor, din campionat, cei care au jucat azi rămân la Constanţa, mergem cu ceilalţi la Hermannstadt. Încercăm să câştigăm, avem un lot cu mulţi jucători, peste 30. Facem o echipă care să se poată bate de la egal la egal cu o echipă bună a campionatului nostru”, a declarat Gheorghe Hagi după victoria obţinută miercuri, cu 1-0, în faţa formaţiei Şerif Tiraspol, din Republica Moldova.

Echipa Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia moldovenească Şerif Tiraspol, în meciul tur al primului tur preliminar din Liga Campionilor.



 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.