Denis Alibec, atacantul echipei Farul Constaţa, nu este interesat de lupta pentru titlul de golgeter. El îşi doreşte ca Farul să ia titlul şi crede că echipa sa este favorită după victoria obţinută sâmbătă, cu Rapid, scor 7-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am început meciul foarte bine, i-am luat prin surprindere la primul gol şi de acolo am început să tot marcăm. Era presiune, ştiam că Rapid e o echipă foarte bună, că vor veni aici să lupte. Nu mă interesează lupta pentru titlul de golgeter, cel mai important este să luăm campionatul. Acum suntem favoriţi.

Săpunaru este un jucător mare, e normal să mai greşească şi el pentru că nu este robot. Am făcut un meci mare astăzi şi dacă o să începem aşa toate meciurile cred că nu ne va sta nimeni în faţă”, a declarat Denis Alibec.

Echipa Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 7-2, formaţia Rapid Bucureşti, în primul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.