Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, şi-a criticat dur jucătorii după meciul cu FC Botoşani, scor 1-1, el spunând că fotbaliştii nu mai sunt responsabili şi concreţi ca în sezonul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu suntem limpezi, nu suntem concreţi, nu suntem responsabili, cum eram anul trecut. Când ai un 1-0, trebuie să ştii să-l gestionezi. Jucătorii care au intrat, au făcut-o foarte slab. Nu e lipsă de concentrare, e iresponsabilitate. Este iresponsabilitate, nu mai sunt responsabili. Cei care au intrat au fost zero, n-au făcut nimic! Cei care intră trebuie să aducă putere. Toată lumea la Constanţa s-a obişnuit ca noi să câştigăm, dar noi am jucat cu o echipă care are cred acelaşi buget ca noi. N-am ridicat niciun standard, echipa a ridicat, a scos ce avea mai bun”, a spus Hagi, potrivit digisport.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.