Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, a fost mulţumit de evoluţia elevilor săi în victoria de luni obţinută în faţa Universităţii Craiova, scor 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„60 de minute am jucat foarte bine, după aceea, am scăzut puţin. Ei au venit cu schimbări foarte bune, apoi a venit acel gol care ne-a lăsat un pas, doi înapoi.

Mazilu a jucat pentru că lipsea Denis Alibec, Mazilu e stângaci, e un copil bun, mă bucur pentru el şi pentru reuşita lui.

Ne place să fim acolo, pe primul loc, am câştigat două meciuri importante. Vor fi multe echipe bune care se vor bate la titlu. Diferenţa o va face echipa care va avea constanţă şi va fi în formă în play-off. Vin şi suporterii, vom fi împreună, ne vom urca şi pe garduri, se va aprinde o flacără frumoasă la Constanţa şi vom face istorie”, a declarat Gheorghe Hagi.

Echipa Farul Constanţa a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia CS Universitatea Craiova, după un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.