Marius Stoica, antrenorul echipei CS Mioveni, a surprins vineri, după meciul pierdut cu Farul Constanţa, declarând că nu ar fi fost mulţumit dacă meciul se încheia la egalitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sincer nu aş fi fost mulţumit nici dacă se termina 1-1. Dacă eram atenţi şi inspiraţi ca să facem 2-1, cred că nu mai dădeau ei al doilea gol.

Azi am pierdut, dar trebuie să mergem mai departe. Eu mă bucur că băieţii au jucat bine azi. Îmi pare rău că nu am câştigat, am fi produs o surpriză.

Nu ştim ce ne rezervă viitorul. Jucăm în ultimele meciuri cu echipe din primele cinci clasate, mai avem şi meciurile din Cupa României. Nu o să renunţăm, o să încercăm să jucăm din ce în ce mai bine”, a declarat Marius Stoica.

Echipa Farul Constanţa a învins vineri, pe teren propriu, formaţia de pe ultimul loc din Superligă, CS Mioveni, scor 2-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.