Nicolae Stanciu, atacantul echipei naţionale a României, recunoaşte că naţionala tricoloră nu mai este catalogată ca fiind o echipă mare, dar crede că actuala generaţie poate schimba acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că în momentul de faţă nu suntem o echipă mare având în vedere că în ultimii opt ani nu am fost la un turneu final, dar avem convingerea că putem deveni o echipă mare din nou.

În naţională nu avem enorm de mulţi jucători care să joace la echipe de top în Europa, de aceea această campanie şi calificarea ar însemna foarte mult pentru noi. Jucătorii mai tineri ar avea şansa să ajungă la echipe importante dacă vom ajunge la Euro.

Ne bucurăm că a trecut acel meci cu Kosovo, chiar vorbeam că a fost un test important pentru noi, pentru că, de când sunt la naţională, nu mai ţin minte când am mai jucat un asemenea meci pe un astfel de teren. Ne-am bucurat de acel punct pentru că ştim că a fost muncit. Acum jucăm pe un teren bun, ceea ce ne avantajează şi pe noi, şi pe ei. Suntem foarte încrezători pentru meciul de mâne, că putem scoate un rezultat pozitiv.

Acum avem un grup foarte bun, foarte unit şi nu lăsăm lucruri venite din exterior să ne afecteze. Mâine, victoria ar fi ideală, dar şi un punct ar fi mulţumitor. Toată lumea trage la aceiaşi căruţă, acum nu ne rămâne decât să demonstrăm asta pe teren, să luptăm cum am făcut-o până acum şi să ajungem la Campionatul European, pentru că toată lumea îşi doreşte asta”, a declarat Nicolae Stanciu.

România va disputa luni al patrulea meci din calificările pentru Euro 2024, împotriva Elveţiei, în deplasare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.