Edward Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României, a declarat duminică, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Elveţia, din calificările pentru Euro 2024, că tricolorii au venit la Lucerna pentru victorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem pe un drum, spun eu, bun. O echipă cu spirit, cu atitudine, care s-a sacrificat, care a acceptat lupta. Elveţia are jucători care joacă la cel mai înalt nivel şi care performează, o forţă a Europei, dar asta este şi pentru noi o provocare pentru că trebuie să ne ridicăm şi noi nivelul. Am venit pentru puncte aici.

Echipa a dat semnale foarte bune. Sunt sigur că dacă ar primi şi mai multă încredere nivelul s-ar ridica şi mai repede. Punctele ne duc la European şi nu estetica.

Obiectivul meu este să mergem la Euro şi după această dublă să rămânem pe loc calificabil şi dacă, se poate, să rămânem neînvinşi.

Mâine va fi din nou un joc cu un consum energetic fantastic. Trebuie să fim echilibraţi în joc, pragmatici. Cred că va fi foarte important să propunem o siguranţă bună defensivă, să stăm în rezultat.

Cu siguranţă nu este o bucurie să auzi că eşti etichetat ca o echipă mică. dar nu avem decât două opţiuni: să abandonăm sau să ne luptăm. Şi e datoria noastră ca să dăm totul pentru a ne ridica nivelul şi pentru a ne câştiga din nou respectul”. A declarat selecţionerul naţionalei României, Edward Iordănescu înaintea meciului de luni cu naţionala Elveţiei, din calificările pentru Euro 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.