FR Baschet a decis amânarea meciului de miercuri, dintre Athletic Constanţa şi CSM Galaţi, la solicitarea DSP Galaţi, care a fost informată de echipa locală că doi jucători au fost depistaţi pozitiv la testul Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii depistaţi pozitiv sunt Alexandru Duică şi George Vlad şi trebuie să stea în izolare timp de 14 zile, după care vor fi retestaţi.

În aceste condiţii, FR Baschet a decis amânarea partidei de la Constanţa, din etapa a 2-a a Ligii Naţionale, din motive de ”siguranţă epidemiologică” pentru participanţi.

Duminică, CSM Galaţi ar fi urmat să joace cu Steaua Bucureşti, însă disputa este incertă. ”DSP a recomandat ca partida să nu se joace, dar o hotărâre va fi luată până sâmbătă”, a transmis CSM Galaţi.

De asemenea, FR Baschet a mai comunicat că ”pentru a respecta fair-play-ul competiţional” va înainte Comisiei de Etică a forului propunerea ca restanţa Atjletic Constanţa - CSM Galaţi să se dispute cu jucătorii înscrişi pe tabelele echipelor la data programată inaiţial, adică 6 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.