Cristian Costin, jucătorul echipei Dinamo Bucureşti, crede că formaţia sa are şanse să se salveze de la retrogradare, mai ales privind prin prisma evoluţiei din partida cu Rapid, de sâmbătă seara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Prima repriză cred că s-a jucat foarte bine. Astăzi ne-a lipsit puţin şansa, în multe faze inclusiv la bara lui Denis. Ei au înscris în ultimele minute, exact cum era mai greu pentru noi. Astăzi am pierdut, dar ne dă speranţe jocul. Cred că e un progres real faţă de meciul trecut, Am pus mai multe probleme Rapidului, suntem mai bine. Nu cred că au luat ei meciul mai uşor, ci că am ridicat noi standardele în meciul ăsta. Am avut reacţie după goluri, deşi le-am primit pe finaluri de repriză. Puţină şansă ne-a lipsit. [despre declaraţia rapidistului Albu că Dinamo este o echipă mică] Sunt săgeţi normale după astfel de meciuri. E strict părerea lui Albu, dar Dinamo nu va renunţa şi va lupta până la capăt. Cred că ne vom salva.

Fiecare meci e deschis la orice rezultat şi avem nevoie de puncte, pe care le vom lua doar practicând un joc precum cel de azi. Am avut multe ocazii, dar nu am marcat. Dacă ei spun că noi suntem o echipă mică, ne-am bătut de la egal la egal cu o echipă bună a campionatului. Însă mâine se uită tot jocul, se ţine minte doar rezultatul”, a declarat Cristian Costin.

Echipa Dinamo Bucureşti a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.