Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo, crede că formaţia sa a avut ghinion şi a plecat cu probleme în acest sezon, dar este sigur că situaţia poate fi îndreptată, după 0-0 cu Poli Iaşi, vineri, la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am avut câteva situaţii, am împins jocul spre poarta lor. Simt însă că pe jucătorii mei îi apasă această situaţie de la echipă. Am dominat în repriza a doua, dar din păcate nu am reuşit să înscriem, e o situaţie apăsătoare şi i-am simţit pe jucători puţin distraşi. La Ghezali trebuie să ţineţi cont că s-a schimbat liga, e altă intensitate, alt angajament, are nevoie de timp să-şi revină. Eu cred că echipa are capacitatea de a întoarce situaţia. Ca antrenor, când pierzi, eşti un pic singur. Dar nu asta e problema. Oamenii şi-au pierdut răbdarea. Sunt supăraţi, dar nu cred că pentru cum s-a prezentat echipa astăzi”, a declarat Ovidiu Burcă.

Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Poli Iaşi, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.