Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo, recunoaşte că este mult mai gru în primul eşalon decât în Liga 2. Bucureştenii au pierdut vineri seara, pe teren propriu, scor 0-1, cu FCU Craiova şi au ajuns la cinci înfrângeri în campionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că şutul ăla de la distanţă a făcut diferenţa. Eu nu spun ca e ghinion, ci că trebuie să ai mai multă agresivitate. Nu a fost ghinion, repet. A fost şutul ăsta. Eu nu spun că puteam să câştigăm, dar nu meritam să pierdem. În general nu trebuie să numeri ocaziile, fotbalul se joacă pe goluri. Ăsta este fotbalul! E greu să acceptăm că am pierdut azi, nu am făcut un joc mai rău. Cred că echipa a căpătat mai multă forţă, mai multă stabilitate în faza defensivă. Ne îngrijorează faptul că nu marcăm goluri.Cel mai greu este să marchezi goluri, restul le mai aranjezi. E nevoie de jucători care să se simtă între ei, să se calibreze. Nu am ajuns încă acolo. E mai greu la Liga 1, mult mai greu! Avem jucători şi o să încercăm să scoatem maxim de la ei în perioada următoare. Ăştia suntem, ne trebuie foarte multă muncă şi foarte multă disciplină”, a declarat Ovidiu Burcă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.