Florinel Coman, atacantul echipei FCSB, a fost mulţumit de victoria obţinută duminică seara, pe Arena Naţională, 1-0 cu Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un meci greu, un derby. Se dau lupte grele şi se cam uită de fotbal. E normal pentru că ambele echipe nu vor să piardă. Cred că în această seară dăruirea şi calitatea au făcut diferenţa. Ne aşteptam ca Dinamo să facă un joc defensiv, dar asta este cu echipele mai mici trebuie să facem un joc poziţional. Au jucat bine şi ei, important este că am câştigat. Am văzut meciul lui CFR şi am vorbit între noi că nu trebuie să dăm cu piciorul acestei şanse. Ştiam că vom suferi azi, dar aşa e fotbalul. Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte greu”, a declarat Florinel Coman, autorul golului în victoria obţinută de FCSB duminică, scor 1-0, cu Dinamo Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.