Tehnicianul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, duminică seară, după meciul cu Dinamo, scor 1-0, că diferenţa de puncte faţă de CFR Cluj este mare, dar “nu înseamnă nimic”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ştiam că va fi un meci greu, mereu sunt meciuri dificile contra lui Dinamo, indiferent de poziţia din clasament. Sunt fericit, este o victorie importantă pentru noi, care ne menţine pe prima poziţie. Trebuie să privim în faţă, e un campionat lung, trebuie să muncim din greu. Le mulţumesc fanilor, au ajutat foarte mult jucătorii, au fost minunaţi. Nu cred că a fost cea mai rea primă repriză a noastră. Am marcat un gol incredibil prin Coman, care a arătat calitate şi a adus victoria echipei. Trebuie să muncim în continuare, e un campionat lung. Putem găsi întotdeauna lucruri pe care să le corectăm, dar acum punctele erau cele mai importante. Ajută mult şi la mentalitatea jucătorilor, sunt fericit pentru această victorie. Distanţa faţă de CFR este mare, dar asta nu înseamnă nimic, mai sunt multe meciuri”, a spus Charalambous, potrivit digisport.ro.

Echipa FCSB a învins duminică seara, cu scorul de 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.