Partida Dinamo Bucureşti - Astra Giurgiu, contând pentru etapa a IX-a a Ligii I, se va disputa pe Arena Naţională, a declarat directorul general Alex Couto Lago, pentru www.fcdinamo.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul cu Astra Giurgiu a fost programat vineri, de la ora 21.00, a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), fiind transmis în direct de Look Sport, Digi Sport şi Telekom Sport.

Două jocuri a organizat Dinamo Bucureşti pe Arena Naţională în acest sezon competiţional, 1-1 cu Hermannstadt şi 0-1 cu Universitatea Craiova, ambele în Liga 1.

Cinci puncte are Dinamo Bucureşti după opt etape disputate în Liga I. Echipa antrenată de Cosmin Contra a adunat o victorie (3-1 cu Gaz Metan la Mediaş), două remize pe teren propriu (1-1 cu Hermannstadt şi 1-1 cu FC Botoşani) şi cinci înfrângeri (0-1 cu UTA şi 0-1 cu Universitatea Craiova pe teren propriu, 0-1 cu Chindia Târgovişte, 2-3 cu FCSB şi 0-2 cu Sepsi Sf. Gheorghe în deplasare).

După opt etape, Dinamo ocupă locul 14, antepenultimul, în clasamentul Ligii I, la egalitate de puncte cu FC Argeş, de pe locul 15. Ultima clasată este Astra, cu patru puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.