Meciul CS Universitatea Craiova - Poli Iaşi, de pe stadionul Ion Oblemenco, este în pericol de a nu se mai disputa, din cauza unor probleme la instalaţia de nocturnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deoarece instalaţia de nocturnă funcţionează doar la 25 la sută din capacitate, arbitrul Horaţiu Feşnic a decis ca meciul să nu înceapă la ora 21.00.

Potrivit regulamentului, dacă meciul nu poate începe în următoarea oră de la care era programat, atunci arbitrul va fluiera finalul şi echipa oaspete va fi declarată câştigătoare.

Conform Digisport, la Craiova a fost o pană de curent, iar în momentul aprinderii generatoarelor de la instalaţia de nocturnă, unul dintre acestea a explodat.

Este al treilea meci la care se înregistrează probleme la instalaţia de nocturnă, după ce şi partidele FC Viitorul - Dunărea Călăraşi şi Gaz Metan Mediaş - Concordia au fost întrerupte sau întârziate din acelaşi motiv.

Meciul dintre CS U Craiova şi Poli Iaşi este ultimul al primei etape a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.