Denis Alibec, jucătorul echipei Farul, a declarat după meciul încheiat la egalitate sâmbătă, cu echipa Chindia, că, în România VAR-ul este o bătaie de joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un meci foarte greu. Cred că meritam să câştigăm acest meci. Ne pare rău că nu am reuşit. Cât despre VAR, nu înţeleg,e bătaie de joc! Să stai zece minute pentru o fază. Să îţi aduci telefonul din vestiar să te uiţi pe el.... Stai zece minute degeaba, te scoate din ritm. Am făcut şi întindere după pauza asta, am făcut un sprint şi am simţit ceva la coapsă. Dar aşa e România. Mâine o să fac examen medical şi voi vedea dacă am vreo problemă. Nu o să plec nicăieri de la Farul, am venit la Constanţa, sunt acasă, mă simt bine aici”, a declarat Denis Alibec.

Echipa Chindia Târgovişte a terminat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa, ajungând la al şaptea meci consecutiv fără înfrângere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.