Florinel Coman, atacantul echipei FCSB, ştie că bucureştenii mai au două meciuri de câştigat în acest final de an şi vine cu o promisiune pentru viitor, după egalul de duminică, de la Cluj, 1-1 cu echipa CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un meci foarte frumos, cu intensitate bună. Am luat acel gol pe o greşeală, dar se întâmplă la oricine. Am marcat un gol dintr-o combinaţie foarte bună, m-am înţeles perfect cu Darius şi cam ăsta a fost meciul. Nu au fost nervi meciul ăsta, nici măcar când s-a anulat golul. S-a anulat golul, nu ştiu ce a fost, dar nu am ce să spun. Îmi cer scuze pentru ce am făcut meciul trecut, îmi pare rău faţă de dl Bîrsan. Îmi prezint public scuzele şi îmi promit mie că nu voi mai face niciodată aşa ceva. S-a văzut urât, m-am uitat şi eu după şi chiar îmi era ruşine uitându-mă la imaginile pe care le-au difuzat cu mine. Îmi pare rău şi o spun cu sinceritate, sută la sută că nu se va mai întâmpla nimic. O să mă vedeţi doar cum am fost în acest meci, adică nu voi mai comenta nimic, nimic. Chiar dacă mi se va părea mie că a fost un fault sau altceva. Revenind la meci, am prins un şut foarte bun, dar din păcate nu a fost gol. Plecăm doar cu un egal. Ne-am dorit victoria, am venit montaţi să câştigăm. Felicit CFR pentru un meci foarte bun, nu i-am văzut de mult să joaca aşa fotbal frumos. Mai sunt două meciuri foarte grele, imprevizibile, aşa că trebuie să intrăm montaţi şi trebuie să câştigăm. Nu contează cum, în aceste două meciuri nu mai contează jocul, contează şase puncte”, a declarat Florinel Coman.

Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia CFR Cluj, în etapa a 19-a din Superligă. FCSB a avut un gol anulat după o fază controversată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.