Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj, spune că echipa sa a jucat bine cu Universitatea Craiova, dar jucătorii nu au fost concentraţi în faţa porţii adverse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din păcate ăsta este fotbalul. Nu cred că meritam astăzi să pierdem! Dar când joci în play-off şi ai atâtea ocazii în primele 35 de minute sau în prima repriză şi nu reuşeşti să marchezi, fotbalul te judecă şi asta s-a întâmplat şi în seara asta. În principiu, nu am ce să le reproşez băieţilor decât că trebuie să fie mai concentraţi în faţa porţii. Jocul m-a mulţumit, am făcut un joc bun, un joc solid.

Din păcate lipsa de experienţă a lui Matei se vede. Dar de asta suntem aici, să-i îmbunătăţim jocul, să-l ajutăm să crească. Cam asta este istoria acestui meci. Cred că meritam mai mult în seara asta.

Cred că în prima repriză, sau tot meciul, în general, am riscat, iar faza golului doi a fost una norocoasă, a sărit mingea din mâna lui Matei, la Mitriţă, chiar dacă nu se dădea gol, era probabil penalti. Nu avem ce face, mergem înainte. Repet, ca joc şi ca atitudine nu am ce să le reproşez jucătorilor. Trebuia însă să fim puţiun mai atenţi. Ambele goluri erau de evitat. Puteam face mai mult. Am alergat o repriză întreagă să egalăm şi asta a fost. Cred că a fost penalti clar la Mogoş, dar las specialiştii să vorbească despre acest episod! Fiecare eşec contează, suntem acolo trei echipa la un punct, vin şi celelalte din spate, vedem ce se mai întâmplă şi mâine”, a declarat Adrian Mutu, după înfrângerea din meciul de sâmbătă, de la Cluj, 1-2 cu Universitatea Craiova.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.