Tehnicianul formaţiei Sepsi, Liviu Ciobotariu, a declarat joi seară, după meciul cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-3, că situaţia echipei este apăsătoare şi că în ceea ce-l priveşte se poate întâmpla orice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Înfrângere greu de digerat, venită într-un moment greu al nostru. Scorul este mare în ceea ce a însemnat desfăşurarea partidei, pentru că am avut o primă repriză reuşită. Am avut două situaţii uriaşe de a marca. Este o situaţie apăsătoare, va trebui să ieşim cât mai repede de aici, este clar că ne-am pierdut moralul, încrederea”, a spus Ciobotariu.

Întrebat dacă se teme de o eventuală demitere, tehnicianul a răspuns: “Asta este vaţa noastră, a antrenorilor. Am avut un început foarte bun, după care suntem într-o scădere foarte mare de turaţie. Pe un antrenor îl ţin rezultatele. Eu încerc să redresez corabia. Se poate întâmpla orice, n-am niciun fel de problemă”.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Sepsi OSK, într-un meci restant din etapa a cincea a Superligii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.