Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi sunt încrezători înaintea meciului retur cu Lazio Roma, din Conference League, şi vor da totul pentru calificarea în faza următoare a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ştim că va fi foarte greu, dar o să facem totul ca să ne calificăm. Suntem încrezători. Orice rezervă care intră la Lazio e jucător de mare valoare. Nu suntem liniştiţi, ştim ce putere are Lazio şi ce jucători. Ne bucurăm că am pierdut doar cu 0-1, mai avem o şansă şi vom lupta până în ultima secundă”, a spus Camora.

Formaţia CFR Cluj va întâlni Lazio Roma, joi, pe teren propriu, de la ora 19.45, în manşa secundă a play-off-ului Conference League. În tur, scorul a fost 1-0 pentru Lazio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.